Restaurant Week trwa u nas do 1.10.2021 🔥

Tak prezentuje się nasze menu:

1⃣ Menu A

🌿 Przystawka: Keks z brioszki i grzybów z sosem tymiankowym, oliwą truflową i suszonym żółtkiem

🌿 Danie główne: Ratatouille zapiekany w cieście francuskim z serem halloumi i oliwą bazyliową

🌿 Deser: Pudding śliwkowy z sosem cynamonowym i kardamonowym kawiorem

2⃣ Menu B

🐟 Przystawka: Śledź po gdyńsku z farszem jogurtowym, zapiekanym ziemniakiem i konfitowanym jabłkiem w oliwie koprowej

🐟 Danie główne: Grilowany stek z tuńczyka z masłem ziołowo czosnkowym na sałatce nicejskiej

🐟 Deser: Krem winny na bazie kwaśnej śmietany z winogronami i paloną bezą

❗ Rezerwacja stolika ❗

https://restaurantclub.pl/restaurant-profile/2285-belona-gdynia?festivalFilter=24&location=6-Tr%C3%B3jmiasto