Bal Sylwestrowy nad Morzem Bałtyckim
Szukasz idealnego miejsca aby pożegnać stary rok nad polskim morzem?
Mamy dla Ciebie wyjątkową okazję! Daj się ponieść tanecznej podróży w towarzystwie wyśmienitych smaków.
MENU SYLWESTROWE
Na gości czeka kilkudaniowy obiad:
* krem pieczarek z chrupiącymi grzankami
* pierś z fetą, suszonymi pomidorami
* pieczeń w sosie myśliwskim
* roladki z warzywami w szynce parmeńskiej
* w towarzystwie mięs zagoszczą: ziemniaki opiekane, warzywa na ciepło oraz bukiet surówek
Bufet zimnych zakąsek:
* roladki szipnakowe z łososiem
* rolada staropolska
* sałatka z szynką parmeńską
* sałatka z kurczakiem grillowanym i granatem
* pasztet w cieście francuskim z żurawiną
* wytrawne tartaletki z sałatkami
* zawijańce z ciasta francuskiego
Bufet wiejski:
* pstrąg i łosoś w galarecie
* śledzik w dwóch odsłonach
* chlebek wiejski ze smalcem i kiszonym ogórkiem
* deska wędlin, serów i marynat
Dania gorące:
* zupa meksykańska
* barszcz czysty z pasztecikami
Bufet słodkości:
* asortyment ciast
* mix deserków
* kawa, herbata
Napoje zimne – bez limitu:
* gazowane, niegazowane, woda
Alkohole – bez limitu:
* wódka czysta, * whisky
* piwo, * wino białe, czerwone
* wino musujące
/jeden rodzaj z każdego rodzaju alkoholi/
Koszt: 470 zł./os.
Bal sylwestrowy z DJ w formule open bar od godz. 20.00 do godz. 03.00.
Zapisy:
Hotel Błękitny Żagiel +48 728 558 729
recepcja@blekitnyzagiel.pl
Franciszka Sędzickiego 19, 81-374 Gdynia
Zapraszamy!
Nie dokonujemy zwrotów zakupionych miejsc na Sylwestra.
******************************************************
ZASADY FORMUŁY OPEN BAR PODCZAS BALU SYLWESTROWEGO
1. Open Bar jest dostępny od godz. 20.00 do końca zabawy tj. do godz. 03.00
na sali restauracyjnej HOTELU BŁĘKITNY ŻAGIEL.
2. W ramach Open Bar gość wybiera jeden rodzaj alkoholu na cały czas trwania imprezy.
Dostępne są następujące napoje i alkohole:
• wódka biała czysta
• piwo
• whisky
• wino czerwone półwytrawne i wytrawne
• wino białe półwytrawne i wytrawne
• napoje gazowane: woda, cola, sprite, fanta,
• napoje niegazowane: woda, napój pomarańczowy i jabłkowy.
Wszystkie alkohole są serwowane przy barze!!!
Wybrany przez gościa alkohol (piwno, wino lub whisky) jest rozlewany do pokali / kieliszków przez barmana lub kelnera.
Wódka czysta jest serwowana w całej butelce. Kolejna butelka jest serwowana, po oddaniu butelki pustej.
3. Kawa rozpuszczalna i herbaty są dostępne w formie bufetu szwedzkiego w restauracji. Open Bar nie obejmuj kawy z ekspresu.
4. Napoje bezalkoholowe są serwowane bezpośrednio do stołu.
5. Drinki z karty drinków są dodatkowo płatne zgodnie z cennikiem.
6. Prosimy o nie wynoszenie napoi i alkoholi poza salę restauracyjną.